I tu? Jo Bioquímica


Enric I. Canela

Les universitats catalanes cuiden el planter dels instituts és un article que explica algunes accions de fidelització d’estudiants de batxillerat endegat per les universitats catalanes.

Diu: Cada any, uns 1.500 alumnes de primer i segon de batxillerat passen per la facultat, situada al campus de la Diagonal, dins del programa Fem química . Els estudiants –molts arribats de fora de Barcelona– coneixen les instal·lacions, la biblioteca i l’ambient universitari, però l’essencial són les tres hores que passen al laboratori envoltats de matrassos. «Volem que vegin que la química no només són els llibres, sinó una cosa real. I sincerament crec que gaudeixen molt», explica Centellas, coordinador de les activitats.

L’article no fa referència al més antic dels programes: I TU? JO, BIOQUÍMICA, de la UB i organitzat pel departament de Bioquímica i Biologia Molecular. So no recordo malament ara es fa la XV edició. Un munt d’instituts hi participen.

2 respostes a “I tu? Jo Bioquímica”

  1. a 07 març 2011 a les 6:25 Miquel Duran

    Malauradament aquest article de LV ha oblidat altres esforços, com els que fema Girona des de fa anys. Què hi farem! tampoc no es parla de la UAB o de la URL, que també deuen fer coses…

  2. a 07 març 2011 a les 10:43 Enric I. Canela

    Miquel,
    De fet no comenta res, però he aprofitat per reivindicar el programa degà!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació