Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació es reunirà el pròxim 15 de març amb la plataforma de científics ‘Investigació Digna’ per tractar aquells punts de la Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, actualment en tràmit parlamentari, amb la que aquests professionals no estan d’acord i que repercuteixen en els contractes dels investigadors, segons ha informat la portaveu de ‘Investigació Digna’, Amaya Moro-Martín.

Per la seva banda, fonts del departament que dirigeix Cristina Garmendia han assenyalat que els representants de la plataforma s’entrevistaran amb la directora general d’Investigació i Gestió del Pla Nacional d’R+D+i, Montserrat Torné, dins de la ronda de reunions que el ministeri està portant a terme amb totes les parts implicades en l’elaboració del nou text.

En alguns punts tenen tota la raó els investigadors. Caldria que el ministeri acceptés aquestes esmenes. Ajudaria bastant. Els contractes han de ser fixos (no vitalicis) i sotmesos a avaluació.

2 respostes a “Calen acords sobre la llei de la Ciència”

 1. a 10 març 2011 a les 10:10 José María

  Hola,

  Pel que sé, el PSOE fins i tot està proposant esmenes contra el sentit comú (ha aconseguit que PP i IU estiguin d’acord en estar-hi en contra). Però, el problema sembla ser que “políticament” el PSOE no té voluntat de no fer la seva, i si manté el suport dels de sempre…

 2. a 11 març 2011 a les 7:58 Enric I. Canela

  José Maria,
  No ho sé, veig a la ministra amb esperit dialogant però potser els sindicats no estiguin en línia. No ho sé.
  El que sí sé és que en temes en els que intervenen coses de personal el PSOE i el PP estan massa per l’homgeneïtzació i la funció pública. Mal negoci.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació