Fuga de cervells?


Enric I. Canela

Llegeixo que responent a una pregunta sobre les mesures que l’Executiu té previst adoptar per tal d’evitar una fuga de cervells que perjudiqui notablement la investigació, la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha dit avui, en el ple del Senat, que el futur de la ciència està perfectament assegurat a Espanya per desenes de milers de científics, un 33% més que el 2004.

També ha dit els investigadors del programa Ramón y Cajal depenen els uns del Ministeri i altres dels governs autonòmics i ha destacat que la minoria que treballa en centres del ministeri acaba de conèixer una oferta pública d’ocupació que prioritza clarament les places d’investigador.

La veritat és que el tema de la fuga de cervells és una obsessió que tenen alguns. Van i vénen. El problema és que l’oferta pública d’ocupació sigui només de 25 places per molt que es doni prioritat al Ramón y Cajal veure Mala notícia per a la recerca de l’Estat).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació