Enric I. Canela

Una magnífica notícia que pot servir per animar als investigadors emprenedors.

Llegeixo al web de Biocat que l’empresa biotecnològica Intelligent Pharma, amb seu al Parc Científic de Barcelona (PCB) de la UB, ha signat els seus dos primers contractes de recerca als Estas Units. Ha estat amb SciClone Pharmaceuticals, multinacional ubicada a Silicon Valley, especialitzada en el desenvolupament de fàrmacs per al mercat xinès en les àrees d’oncologia i infeccions. SciClone Pharmaceuticals cotitza al Nasdaq.

Aquesta operació permetrà que SciClone pugui utilitzar la tecnologia desenvolupada per Intelligent Pharma per entendre millor el funcionament de determinades molècules. Ignasi Belda, director de l’empresa catalana, explica que “és una fita important per al creixement de la nostra empresa, que aquest any té com a objectiu completar el procés d’internacionalització i incrementar la quota de mercat al Regne Unit, Suïssa, Estats Units i Alemanya”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació