Enric I. Canela

Al web de la UB es pot llegir que aquest matí ha tingut lloc a la UB la constitució del Plenari del HUBc, el campus de la salut de la Universitat de Barcelona, que a l’octubre va obtenir el reconeixement de campus d’excel·lència internacional que atorguen el Ministeri de Ciència i Innovació i el Ministeri d’Educació.

El Plenari, que presideix el rector de la UB, Dídac Ramírez, s’ha dut a terme per primera vegada un cop rebuda la distinció de campus d’excel·lència internacional. El HUBc gestionarà en total 13,5 milions d’euros entre subvencions i crèdit. Concretament, els fons concedits en la convocatòria 2010 del Programa Campus d’Excel·lència Internacional del Ministeri d’Educació pugen a mig milió d’euros en subvencions. Així mateix, dins el Programa INNOCAMPUS del Ministeri de Ciència i Innovació, s’han concedit 10 milions d’euros a crèdit. També el Ministeri d’Educació ha atorgat 3 milions d’euros en crèdits que es presten a través de la Generalitat de Catalunya.

Han assistit a l’acte representants de les trenta entitats que formen part del HUBc, entre els quals hi havia l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch; el delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, Manuel Royes; el director general d’Universitats, Claudi Alsina; el director general de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris, Joaquim Esperalba; el conseller director general de Laboratoris Ferrer, Jordi Ramentol, i el conseller delegat de l’Hospital Universitari Clínic de Barcelona, Josep M. Piqué.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació