Enric I. Canela

Llegeixo que la Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació serà aprovada pel Congrés el proper dimecres, dia 16 de març, després de gairebé dos anys en procés de redacció, consultes i tramitació. Segons sembla, la norma compta ja amb suport de tots els grups, excepte el PP, que es reserva el seu vot per a la setmana.

El projecte serà aprovat en el si de la pròpia Comissió de Ciència i Innovació, que compta amb competència legislativa plena per enviar-la directament al Senat sense passar pel ple de la Cambra Baixa. La seva entrada en vigor es preveu per primavera, presumiblement entre abril i maig.

Les mateixes fonts han assenyalat que va ser en la ponència de la Comissió de Ciència del Congrés d’aquest passat dimecres, una sessió a porta tancada, on es van pactar gran part dels acords que modificaran el text inicial de l’Executiu a partir de les prop de 450 esmenes parcials presentades per les diferents formacions.

A veure que haurà quedat perquè una de les coses més poc transparents és l’aprovació d’una llei. En teoria és fàcil perquè tot es va penjant a les webs de les cambres, però costa bastant entendre’s. Penso que els governs podrien anar posant la situació real en els moments crítics. Quan hi ha avantprojecte, projecte, proposició de llei, final del tràmit d’esmenes de la primera cambra, etc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació