Lladres a la universitat


Enric I. Canela

Algunes facultats i centres de la UB han hagut d’intensificar la vigilància després de diversos robatoris de material valuós. Fonts del centre han explicat a l’ACN que s’han detectat intents de robatori al campus del Barcelona Knowledge Campus, a la Diagonal. En alguns casos els robatoris s’han pogut consumar. Per exemple, a la Facultat de Biologia han detectat el robatori d’ordinadors portàtils, canons i altres materials. Davant d’aquesta situació, el personal de seguretat de la universitat en coordinació amb els centres ha posat en marxa un procés de vigilància més intensiu per impedir els furts. Tot i això, la UB ha remarcat que es tracta de ‘petits robatoris i puntuals’.

De fet estem patint aquests atacs. Vigilen, tallen l’electricitat, entren als laboratoris on els estudiants han deixat les motxilles o bosses. Aquestes dues setmanes estem a l’aguait.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació