Enric I. Canela

Caldrà portar el tema al Tribunal Constitucional: Les universitats públiques valencianes i andaluses volen més Campus d’Excel·lència Internacional (CEI). I consideren que les dues comunitats autònomes “es mereixien més” distincions que les que han aconseguit (dos CEI, un a València i un altre a Sevilla – Màlaga), sobretot si es compara amb Madrid i Catalunya: cadascuna d’elles ha estat distingida amb cinc CEI.

4 respostes a “Cafè per a tothom en versió universitària”

 1. a 15 març 2011 a les 6:14 Miquel Duran

  Pa per a tothom, cafè només per als millors… el problema és qui decideix qui són els millors… o qui decideix el mapa dels que haurien de ser els millors… o qui decideix les persones que decideixen qui haurien de ser els millors…

 2. a 15 març 2011 a les 9:55 José María

  O quant cafè ens podem permetre sense deixar ningú sense pa.

 3. a 15 març 2011 a les 9:14 Enric I. Canela

  Miquel,
  Sí, les decisions no són senzilles, massa polírica. L’avaluació hauria de ser internacional i això avui no és difícil. Se li podia encarregar a l’ERC.

 4. a 15 març 2011 a les 9:15 Enric I. Canela

  José Maria,
  Poc, poc, i menys ara.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació