Enric I. Canela

Malgrat l’escassa sensibilitat del govern espanyol respecte a la indústria farmacèutica, gràcies a l’exportació no to són males notícies.

La filial de genèrics de Novartis, Sandoz, estudia invertir 8 milions d’euros a la seva planta de les Franqueses del Vallès per augmentar la seva capacitat de producció de bases per a fabricar medicaments, segons ha anunciat l’empresa. Aquesta planta fabrica amoxicil·lina, isoxacil·lines i ampicil·lina, amb una producció equivalent a 380 milions de tractaments anuals.

Això suposaria que la planta actual passaria d’una capacitat de 4.600 tones l’any – la major part amoxicil·lina – a 5.100 tones, el que suposaria un augment del 10%. “Aquesta inversió és per evitar colls d’ampolla en aquesta planta, perquè posant un punt d’assecat més podríem fabricar 600 tones més, que és el nostre objectiu “, ha assenyalat el director de Sandoz IP, Walter Bilek, que ha assegurat que el projecte ha estat presentat a la central i que necessita l’aprovació de Novartis.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació