Llegeixo al web de Biocat que 33 biotecnològiques catalanes seran a la BIO Washington 2011. La principal convenció mundial del sector biotecnològic se celebrarà aquest any, del 27 al 30 de juny, a Washington DC, la capital dels Estats Units, i també un dels nuclis en ciències de la vida que més ha crescut en aquest país en els darrers anys.

Les oportunitats que ofereix la localització d’aquesta propera edició de la BIO (Biotechnology Industry Organization) són tant de l’àmbit pròpiament biotec i farma com del polític. La zona de Washington (el Greater Washington, que inclou àrees dels estats de Virgínia i Maryland) destaca per tenir un dels nivells més alts de finançament de capital risc dels Estats Units i un important creixement pel que fa a empreses biotecnològiques. En gran mesura això es deu als ajuts específics per a start-ups, una immillorable base d’R+D i disposar del nivell més alt de finançament acadèmic dels Estats Units, segons dades de la National Science Foundation (2008). Per exemple, Virgínia té vora 200 empreses relacionades amb el sector, de les quals unes 90 són biotecs.

Al web de Biocat podeuveure la relació d’empreses i institucions catalanes que hi assistiran.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació