El dia 17 el ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, va presidir a la reunió del Consell d’Universitats.

A la reunió es va aprovar el Model de comptabilitat de costos per a les universitats públiques espanyoles, l’objectiu és el de millorar la transparència i eficàcia financera dels centres públics. Aquest model de comptabilitat està integrat en la “Estratègia Universitat 2015”. M’alegra aquesta decisió que és una mica meva. Ja al 2004 vaig començar una particular campanya que va quallar. Ara estic relativament lluny, no del tot, però lluny, però em sento una mica “pare” del procés. Per a mi és absolutament necessari una comptabilitat universitària, catalana, estatal, europea, de l’OCDE, que permeti calcular costos i poder comparar. Ara és absolutament impossible qualsevol comparació seriosa..

El Consell d’Universitats també va debatre la creació d’una comissió mixta que, juntament amb la Conferència General de Política Universitària, analitzi la governança en la Universitat.

Podeu escoltar les declaracions del ministre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació