Enric I. Canela


Llegia l’altre dia al web de Biocat que Cultura Innovadora i Científica, una societat del Grup UB dedicada a la gestió de participacions en empreses spin-off, ha signat un contracte de llicència amb ImmunNovative Developments de dues sol·licituds de patent relacionades amb l’ús de proteïnes recombinants humanes per al tractament de malalties infeccioses i processos inflamatoris de base immunitària. Com a contraprestació per aquesta aportació, el Grup UB ha rebut una participació en l’accionariat.

ImmunNovative Developments, que està ubicada la bioincubadora del Parc Científic de Barcelona de la UB. Va ser creada per l’investigador Francisco Lozano professor titular del Departament de Biologia Cel·lular, Immunologia i Neurociències de la Facultat de Medicina de la UB i consultor sènior del Servei d’Immunologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Poc a poc millora la transferència de coneixement. I fantàstic que sigui des de la UB.

Una resposta a “Cultura Innovadora i Científica comença a fer feina”

  1. […] em referia a iniciatives lligades a la transferència de coneixement (Cultura Innovadora i Científica comença a fer feina) avui hi torno. A veure si les notícies positives […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació