Enric I. Canela

Torno a parlar de Manel Esteller i li envio la meva felicitació-

Llegeixo que el director del programa d’epigenètica i biologia del càncer de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (Idibell) i professor de la UB, Manel Esteller, ha estat guardonat amb el Premi Càtedra de l’Associació Europea per a la recerca del càncer (EACR).

Segons un comunicat, aquest premi reconeix la trajectòria destacada d’un investigador europeu en la recerca sobre el càncer i li serà lliurat a Esteller durant el Congrés Europeu sobre càncer que se celebrarà a Estocolm del 22 al 27 de setembre de 2011.

Una resposta a “El premi EACAR per a Manel Esteller”

  1. […] març escrivia El premi EACAR per a Manel Esteller. Bé, doncs, avui llegeixo que Manel Esteller ha rebut el guardó durant el Congrés Europeu sobre […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació