Enric I. Canela

He llegit una notícia que al primer moment m’ha deixat colpit: La UB elimina els cursos de català per a docents. Diu el director de l’Institut de Ciències de l’Educació que hi ha cursos al Servei d’Idiomes.

He buscat i he vist que als Serveis Lingüístics hi ha la pàgina Oferta actual d’activitats de formació lingüística en la que s’anuncien els cursos de llengua catalana i diu que estan adreçats especialment als col·lectius universitaris, tot i que estan oberts al públic en general.

No sé si l’eliminació dels cursos de l’ICE afecta de debò a l’oferta i obeeix a eliminar duplicitats o hi ha altres raons. Si és per evitar duplicitats, perfecte. En tot cas caldria que s’expliqués bé per evitar malentesos.

Jo crec que l’oferta formativa segueix.

 

 

2 respostes a “Menys cursos de català a la UB?”

  1. a 29 març 2011 a les 11:36 cata.ponce

    Me parece muy mal que eliminen los cursos de catalán. En mi universidad (estudio un
    master MBA en la UAB) los cursos de catalán son gratuitos para los alumnos. Yo ya me he apuntado, sólo falta que le pierda el miedo. Entre todos hay que defender las lenguas de España, forman parte de nuestra historia, las hablemos o no.

  2. a 29 març 2011 a les 9:24 Enric I. Canela

    Fins ara eren gratuïts a la UB, ara no sé. Amb aquest canvi… Hauré d’esbrinar coma anava la cosa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació