Retallada impossible


Enric I. Canela

Llegeixo que la retallada pressupostària que el Govern aplicarà a les universitats implicarà que el pressupost quedi en 763 milions d’euros. Diu que aquesta quantitat podria oscil·lar entre 5 o 10 milions d’euros.

Resulta que la discussió ara és si aquesta quantitat representa una reducció del 10% o del 15% perquè el Govern considera que la retallada feta per l’anterior Govern, 5% dels salaris, no s’ha de comptar. A mi tant m’és, el tema essencial és quants diners donaran de menys respecte als transferits l’any 2010, la resta que ho deixin per les revistes rosa.

Diré el que he dit cada vegada, una reducció d’aquet nivell feta ara implicarà dèficit de les universitats. És el mateix que diu el Govern català si Madrid no transfereix els 1.450 milions d’euros del fons de competitivitat, impossible rebaixar el dèficit al nivell que diu Madrid. Ja poden fer i dir el que vulguin, reduirem coses però tantes és impossible.

A veure quin serà el següent capitol.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació