Bolonya amorosa


Enric I. Canela

Llegeixo que les autoritats educatives de Pequín estan preparant una assignatura per a impartir en les universitats de la capital xinesa que inclourà lliçons sobre com estimar i mantenir relacions sentimentals, un fet que ha causat estupor entre els estudiants, ha informat avui la premsa local.

Segons el diari “South China Morning Post”, el Comitè Municipal d’Educació de Pequín ha elaborat un text sobre “salut mental” per als universitaris xinesos, que en un dels seus capítols inclou les relacions amoroses.

Caram amb els xinesos, com innoven!

Potser amb la retallada pressupostària nosaltres podríem tancar laboratoris, reduir grups i portar als estudiants a la gespa a recitar poemes d’amor.

2 respostes a “Bolonya amorosa”

  1. a 20 abr. 2011 a les 12:48 José María

    No cal que els portem a la gespa, ja hi són (la part dels poemes no la tinc tan clara).

    No ho vull comparar, o sí, però als jugadors que entren a la NBA, després de típicament jugar uns quants anys a la universitat, els fan session per explicar-lis que no han de malbaratar els diners que guanyen i que no han de pegar a les seves parelles.

  2. a 21 abr. 2011 a les 7:13 Enric I. Canela

    José Maria,
    +Van a la gespa sense nosaltres! Seria bonic. Estlaviaríem en pràctiques, aules…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació