Enric I. Canela

Els catedràtics Roberto Fernández i Jaume Lloveras es disputaran demà dimarts el rectorat de la UdL per als pròxims quatre anys. Podran votar 10.258 membres de la comunitat universitària i en els que l’actual rector, Joan Vinyes, no es presenta després d’haver esgotat el màxim de dos mandats.

El catedràtic de Producció Vegetal i Ciència Forestal, Jaume Lloveras, va presentar la seva candidatura el 17 de març a la Facultat de Lletres, mentre que Roberto Fernández, catedràtic d’Història Moderna, va fer el mateix el 9 de març.

Podran votar un total de 8.776 estudiants – amb un pes del 26% -; 495 membres del personal d’administració i serveis (PAS) – el 10% -, un total de 405 professors amb vinculació permanent – 51% – -, i els 582 membres de la resta de personal acadèmic – amb un 13%.

Lloveras, que ha insistit que cal una universitat compromesa amb els pobles empobrits i el desenvolupament humà, presenta un equip integrat pels actuals vicerectors Carme Figuerola i Pere Solà (Facultat de Lletres), Jordi Jarret i Conxita Vendrell (Facultat de Ciències de l’Educació), Josep Maria Miret (Escola Politècnica Superior), Cristina Vega i Fernando López Gatius (ETSE), Daniel Sanchis (Facultat de Medicina) i Núria Camps i Maria Àngels Cabasés (Facultat de Dret i Economia).

La candidatura de Fernández, per la seva banda, aposta per renovar el pacte ciutadà per la UdL amb més compromís per part de les institucions, els agents socials i la ciutadania, i compta en el seu equip amb Teresa Areces (Facultat de Dret i Economia), Jesús Avilla, Astrid Ballesta i Jaume Puy (ETSE), Albert Sorribas (Facultat de Medicina), Ferran Badia i Carles Capdevila (EPS), Neus Vila (Facultat de Lletres), Dolors Mayoral i Joan Biscarri (Facultat de Ciències de l’Educació).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació