Enric I. Canela

Al web de Biocat podeu llegir, i completar la informació, que el proper mes de juny es posa en marxa la quarta edició del programa BioEmprenedorXXI que es consolida com a referent en la creació i creixement d’empreses innovadores en el sector de les ciències de la vida en el seu sentit més ampli: biotecnologia, biomedicina, medi ambient i sector agroalimentari. En aquest sentit, un dels principals objectius és donar suport a la posada en marxa d’empreses innovadores i amb visió global que permetin traslladar al mercat la investigació desenvolupada a les universitats i els centres de recerca.

Es tracta d’una iniciativa conjunta de “la Caixa”, l’Ajuntament de Barcelona mitjançant Barcelona Activa, Biocat, la Fundació Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona que enguany compta també amb la col·laboració d’Almirall. La unió d’aquestes entitats públiques i privades assegura als participants del programa una visió propera dels principals avenços científics i tecnològics, de les inquietuds empresarials i de les necessitats del mercat.

Biocat continua promovent iniciatives en favor de la Biotecnologia que, no em cansaré de dir, és clau per a la nostra economia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació