Llegeixo que el catedràtic d’Història Moderna, Roberto Fernández, serà el proper rector de la Universitat de Lleida els propers 4 anys. Avui ha resultat guanyador de les eleccions que disputava amb el catedràtic de Producció Vegetal i Ciència Forestal, Jaume Lloveras. Fernández ha obtingut el 54% dels vots pel 33% aconseguit per Lloveras. El vot en blanc ha estat del 13%.

L’historiador s’ha imposat en 5 dels 7 centres (facultats de Lletres, Dret i Economia, Ciències de l’Educació, Medicina i l’Escola Politècnica Superior) mentre que el catedràtic de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) ha estat el més votat al seu centre i a la Facultat d’Infermeria. Quant als diferents col·lectius, Fernández ha guanyat en tots, tant entre el professorat doctor amb vinculació permanent, com la resta de personal acadèmic, estudiantat i personal d’administració i serveis (PAS) han optat per Fernández.

Felicitats al nou rector, li tocarà treballar en un moment difícil

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació