Enric I. Canela

No sé si serà cert o no, no he vist cap document, només una notícia de premsa. Si la notícia està manipulada o no és certa m’ho empasso, però per si de cas faig el meu comentari.

Cal veure quin és el nou despropòsit amb el que ens amenaça el Ministeri d’Educació. Es veu que hi ha un decret al Consejo de Estado, elaborat, naturalment, pel govern espanyol, que té l’objectiu de fer que la Formació Professional de grau superior sigui convalidada per un semestre d’un grau universitari.

Naturalment les universitats no ho veuen gens clar. Jo sempre he defensat millor la Formació Professional, invertir-hi. Considero que és fonamental i demano el reconeixement màxim, però el que no es poden fer són bestieses. La primera tot el tema de l’accés, que perjudica a la gent de Formació professional en fer les mateixes proves sobre coses que no han estudiat i que tampoc tenen a veure amb els estudis posteriors. Ara una que sembla que els ajudarà, accedir a la universitat amb un semestre convalidat. Normal que es convalidin assignatures, sigui un semestre, sigui més o sigui menys, segons acreditin, però no un semestre per decret. Es tracta de fer el “progre” o de millorar la formació de la gent?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació