Enric I. Canela

La polèmica continua, Mariano Barbacid va decidir acomiadar quatre científics per manca de finançament. Els quatre científics acomiadats són Teresa González-Granda, cap de Secció de Farmacologia Animal del Programa de Teràpies Experimentals, l’alemany Guido Kurz, cap de Secció de Química Mèdica II, i dues investigadores pertanyents a Química Mèdica I i Química Analítica, Beatriz Noya i Ana M. García Collazo. Tots ells, que aquest dilluns ja no van poder accedir als seus antics llocs de treball, van conèixer la notícia el passat divendres.

Anuncia que alguns contractes s’acaben a final d’any i que sense finançament acomiadarà més gent. Acomiadar científics, més tenint en compta que es tracta de recerca sobre el càncer i no sobre la metamorfosi de la granota, posarà l’opinió pública contra el govern espanyol.

Podeu llegir:

Tot plegat una patata calenta que no beneficiarà al govern espanyol.

2 respostes a “Barbacid acomiada científics”

  1. a 10 maig 2011 a les 10:04 assumpció cantalozella

    Ni sé què dir…Enric, haurem de plorar molt per aquesta maltractada pàtria…

  2. a 10 maig 2011 a les 10:42 Enric I. Canela

    Assumpció,
    No sé per quès’ha arribat a això. Malament que estem en ciència. resulta que allà on posen més diners surt aquest bunyol.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació