Howard Gardner premiat


Enric I. Canela

Llegeixo que el psicòleg Howard Gardner obté el Príncep d’Astúries de Ciències Socials 2011. Howard Gardner ha centrat les seves investigacions en l’anàlisi de les capacitats cognitives en menors i adults i és qui va formular la teoria de les “intel·ligències múltiples”, considerada decisiva per a l’evolució del model educatiu ja que parteix de les potencialitats innates de cada individu.

M’agrada aquesta notícia. Jo no en gaire de Psicologia però me he llegit un munt de llibres de Gardner. Crec que tots els que s’han publicat aquí. Alguns més d’una vegada i els tinc subratllats. M’agrada molt l’anàlisi que fa dels lideratges i de la creativitat. Algunes vegades n’he fet referència en escrits polítics.

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació