Enric I. Canela

Llegeixo que uns 500 universitaris de la UPC han tallat aquest matí la Diagonal en protesta per les retallades pressupostàries previstes pel govern.

Penso que això no anirà a més. S’acosten els exàmens i aquí no passarà res de res. De fet els estudiants no percebran, si més no a curt termini, grans variacions en les prestacions que rebran. La prestació més important és la que prestem les persones i de moment la feina se segueix fent amb normalitat. Veurem si el curs vinent alguna cosa canvia, no ho crec.

Una resposta a “Mobilitzacions universitàries? No ho crec”

  1. […] L’Enric Canela opina que la cosa no anirà a més. Té raó amb una cosa: s’acosten exàmens i vacances d’estiu, i això, unit a un curs de poca mobilització estudiantil a Catalunya, juga en contra de la universitat i a favor de les retallades. Però aquest cas és diferent del conflicte més recent a la universitat, el Pla Bolonya. Si abans eren els estudiants els primers afectats, i només alguns professors anaven darrere seu, ara el canvi de model —l’assassinat del model, podríem dir, perquè sembla que primer volen matar-lo i després crear-ne un de nou— afecta en primer lloc el professorat i el PAS, que s’enfronten ja a acomiadaments massius (de moment uns 200 professors a la UAB, per exemple). I no crec que ens quedem de braços plegats per exàmens i estiu que s’acostin, perquè sinó per a molts el setembre ja serà un mes d’atur. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació