Enric I. Canela

Unes 400 persones, entre estudiants, professorat i membres del PAS de la UdG, s’han concentrat aquest dijous davant de la seu de la Generalitat per expressar el seu rebuig a les retallades del pressupost, de 9,5 milions d’euros. La concentració ha transcorregut sense incidents i, segons els organitzadors, és el primer que convoquen oficialment. Un dels membres del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Anna Carbó, explicava que “tenen molt clar” que és el “moment de moure’s” i no descarten tallar carrers en un futur. Ahir dijous van improvisar una primera protesta que va servir per impedir que el Consell de Govern pogués aprovar les directrius de les retallades.

Poc important, queden dues setmanes de classes, però el curs proper potser serà calent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació