Enric I. Canela

Llegeixo que el president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), Federico Gutiérrez Solana, ha mostrat aquest divendres la seva preocupació per les retallades anunciades per l’administració i alerta que els ajustos pressupostaris hipotequen les capacitats de futur d’aquests centres. No hem de caure en la temptació de rebaixar el finançament i l’activitat de les universitats perquè són necessàries per generar ocupació, ha afirmat. Una seixantena de rectors d’universitats espanyoles han celebrat aquest divendres a Lleida la reunió de l’assemblea general de la CRUE, on s’ha discutit sobre la millora d’acreditacions del professorat o la internacionalització de la universitat.

Efectivament, les passes endarrere que farem no es recuperaran en poc temps. Les decisions ja estan preses i els ciutadans les haurem d’assumir. Baixar de divisió és fàcil, tornar a pujar difícil. Anem al desert.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació