Enric I. Canela

Llegeixo que el president de la regió Migdia-Pirineus Martin Malvy ha anunciat la posada en funcionament del web eurocampusweb.eu, una de les iniciatives anunciades a Perpinyà en la presa de possessió d’Artur Mas com a president de l’Euroregió que agrupa les comunitats autònomes de Catalunya i les Illes Balears i les regions franceses de Migdia Pirineus i Llenguadoc-Rosselló.

Aquest web té per objectiu de facilitar la mobilitat dels estudiants entre les universitats dels diversos territoris euroregionals. S’hi pot trobar informació sobre més de quaranta establiments d’ensenyament superior, amb un potencial de més de mig milió d’estudiants i de 40 mil professors.

M’he estat mirat el web que anuncien i està bé. Un autèntic desastre. He buscat en un àmbit que es diu “Ciències, Biociències i mediambient” a Barcelona. En “Tipus de centre” = Université (els idiomes no estan ben posats) no en surt camp. Si ho deixo obert a “Tots els centres” a la UB surt Turisme i hosteleria. Tampoc hi ha cap universitat a tota l’Euroregio que faci Medicina. Bé, us podeu entretenir i veure quina porqueria de web. No sé si la Generalitat té alguna responsabilitat però hi hauria d’intervenir. Sembla fet pels del nord amb alguna intervenció externa.

Una resposta a “El web Eurocampus: una vergonya”

  1. […] fa gaire escrivia El web Eurocampus: una vergonya, referint-me al web d’aquest Campus. Ara ja ha millorat una […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació