Enric I. Canela

Llegeixo que el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) ja té cinc anys. Es va inaugurar amb la vocació de convertir-se en un referent a Europa. Hi treballen científics de tot el món, amb un equip de 700 investigadors, la meitat dels quals són estrangers, repartits en més d’un centenar de grups de recerca. Entre els objectius de futur del centre hi ha guanyar més projecció internacional, obtenir resultats científics que tinguin més impacte en la vida de les persones i aconseguir la implicació dels inversors privats. I és que els programes de recerca es financen majoritàriament amb fons públics, i l’actual conjuntura econòmica pot fer trontollar els nivells d’inversió actuals.

El seu director, Jordi Camí, ha expressat el seu desig d’augmentar la inversió privada, una de les principals preocupacions actuals del centre, i ha dit que probablement el sector públic no podrà créixer més i, en canvi, el sector privat creixerà i s’implicarà més en innovació, en desenvolupament i en recerca de nou coneixement.

Felicitats al PRBB que ja s’ha consolidat com un referent en el món científic amb un resultats excel·lents.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació