Enric I. Canela

Com que estem d’eleccions l’alcalde s’ha recordat del Parc Científic de Barcelona (PCB) de la UB.

Diu Hereu que la gent de talent de tot el món es deleix (ha dit es pirra) per venir a Barcelona. El missatge implícit és que la ciutat és un espai d’excel·lència que atrau cervells. Això Hereu ho ha dit en un dinar a peu dret amb el món de la universitat, la recerca i la innovació, al PCB. El talent mundial vol arrelar a llocs innovadors i interessants.

El candidat estava aquest migdia-tarda especialment aferrat al llenguatge juvenil, malgrat que en la jornada hi havia només directius i alts càrrecs. Quan ha parlat del desastre urbà de l’any 1999 ha apuntat que, llavors, quan el que molava era la construcció, Barcelona ja va apostar per l’economia del coneixement i la innovació, un dels eixos del futur, ha reblat, al que en la propera legislatura es dedicaran noves inversions. Serà les que ha dedicat l’Ajuntament!

Jordi Hereu ha apostat pel que es podria anomenar Barcelona Campus Universitari Total, una marca de prestigi per aparèixer davant el món.

ABC explica algunes coses més: Hereu dice que científicos de todo el mundo “se pirran” por venir a Barcelona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació