Enric I. Canela

Les coses s’emboliquen. Jo no crec que al juny els estudiants facin gaire coses a la universitat, però alguns moviments si que es mobilitzaran.

Més de 700 estudiants de la UdG es concentren contra les retallades i per reclamar “transparència”: Més de 700 estudiants, professors, investigadors i membres del PAS de la Universitat de Girona (UdG) s’ha concentrat davant de la delegació del Govern contra les retallades i per reclamar “transparència

Universitaris i treballadors sanitaris s’uneixen a l’acampada de plaça de Catalunya: , uns 400 universitaris han intentat entrar al rectorat de la Universitat de Barcelona i després han tallat la Gran Via.

L’acampada a la plaça Catalunya agafa volada: Més de 500 persones participen en la cassolada convocada a les 21h a través de les xarxes socials contra la crisi econòmica. Els universitaris s’incorporen a la plantada de Barcelona, que ha rebut el suport de la Federació d’Associacions de Veïns i la Federació Catalana d’ONG per al desenvolupament. S’espera que aquesta nit augmenti la presència de participants amb la convocatòria d’una cassolada i una assemblea.

Una resposta a “Els estudiants universitaris a les mobilitzacions”

  1. […] una estona escrivia Els estudiants universitaris a les mobilitzacions on deia que més de 700 estudiants es mobilitzaven contra les retallades. Bé, ara llegeixo que els […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació