Enric I. Canela

Fa una estona escrivia Els estudiants universitaris a les mobilitzacions on deia que més de 700 estudiants es mobilitzaven contra les retallades. Bé, ara llegeixo que els estudiants de la UdG han donat un vot de confiança a la rectora, Anna Maria Geli, i fan un parèntesi en les mobilitzacions. Després de la reunió que han tingut a la tarda durant la qual Geli ha admès que hi havia hagut poca transparència i s’ha compromès a comptar amb els estudiants durant el procés de retallades, l’assemblea ha decidit per àmplia majoria acceptar el compromís i aturar les concentracions. El vot de confiança no és un “xec en blanc”, han assegurat els estudiants que estaran atents als moviments de Geli i si detecten opacitat es plantejaran acampar al rectorat. La rectora els ha explicat que la seva proposta passa per retallar menys en professorat i més en despesa corrent.

Poc podrà fer la pobre rectora per pal·liar tot això. Coenc a Anna Maria Geli i a més de bona persona és dialogant però, què hi pot fer?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació