Polítics universitaris


Enric I. Canela

Fa uns dies escrivia Carod-Rovira dirigirà una càtedra a la UdL?. Es veu que la la UdL ha fixat unes bases per evitar que el director de la Càtedra d’Estudis Occitans tingui ‘un perfil polític’. La Càtedra d’Estudis Occitans de la UdL està impulsada per la Diputació, la Paeria i el Conselh Generau d’Aran.

Els tres organismes estan negociant des de fa mesos el conveni de col·laboració amb la universitat, que se signarà en els propers dies i que s’elevarà fins als 150.000 euros. L’acord entre totes les parts es farà efectiu un cop s’hagi solucionat el malestar en el Departament de Filologia Catalana i Comunicació, molestos pel silenci que ha mantingut l’ens provincial i la Paeria sobre aquest tema. La gota que va fer vessar el got va se el tema de la possible candidatura de Carod-Rovira. Clar que és filòleg.

A la UB farem una càtedra d’Epigenètica pensem en Joan Clos que és metge.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació