Enric I. Canela

Avui el Consell de Ministres ha aprovat, diu, la major inversió en beques amb una pujada de 5,28% per al curs 2011-2012. La xifra puja a 1.324 milions d’euros, 66 milions més que en la convocatòria anterior, el que suposa que des de l’any 2004 la inversió en beques i ajudes s’ha duplicat. Més de 1.700.000 estudiants es beneficiaran de beques i ajuts. Per primera vegada s’equipara la quantia de les beques – salari dels estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior amb la dels universitaris que serà de 3.500 euros (de moment no és salari però sembla que s’hi arribarà). Com a novetat hi haurà un complement de rendiment de 150 euros per a aquells alumnes becats que aprovin la totalitat dels crèdits dels quals es matriculen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació