Enric I. Canela

Marxa un rector que és una bona persona, Joan Viñas. Li desitjo molta sort en els seus projectes.

Llegeixo que el catedràtic d’Història Moderna, Roberto Fernández, ha pres possessió com a nou rector de la UdL pel pròxims quatre anys rellevant Joan Viñas, que ha ocupat el càrrec els dos darrers mandats fet que li impedia tornar-hi a optar. Fernández ha defensat la col·laboració de la UdL amb les institucions públiques i la necessitat d’unitat interna en el sí de la comunitat universitària. Entre les seves prioritats, ha defensat que les retallades afectin el mínim possible al capítol de personal: a la docència i al PAS. La presa de possessió, que ha estat presidida pel conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, s’ha celebrat a la Sala de l’edifici del Rectorat de la UdL.

Ho té pelut el nou rector. Cal tenir-ne ganes perquè les coses no vénen de cara. Retallarà PDI i PAS. Sort rector.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació