Enric I. Canela

Andreu Mas-Colell, ha assistit aquesta tarda a la cerimònia de presa de possessió del nou rector de la UdL, Roberto Fernández, i ha explicat que la formació contínua és cada vegada més important, de manera que la Generalitat està decidida a dur a terme aquesta reforma.

Aquesta reforma permetrà unir dos pilars, la formació contínua inicial amb la formació ocupacional. Això donarà lloc a una reconfiguració important dels estudis, que es enllaçaran, com a tercer pilar, amb la formació contínua que ofereixen les universitats, ha assenyalat en declaracions a la premsa.

Per Mas-Colell, la formació contínua és un dels tres reptes a què han de fer front actualment les universitats catalanes, juntament amb el de la internacionalització i la crisi econòmica. Ha dit que ara és moment per millorar, per innovar i impulsar reformes, per aspirar a sortir enfortits de la crisi.

En aquest sentit, el conseller s’ha compromès a què quan passi la tempesta, l’eficiència serà recompensada i les universitats que hagin fet mèrits, no les que hagin fet simplement els deures, rebran més recursos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació