Enric I. Canela

Avui s’ha fet el lliurament de 100 beques per cursar estudis de màster en universitats espanyoles de l’Obra Social “La Caixa”. La Caixa continua col·laborant amb la formació universitària.

Entre les especialitats acadèmiques predominants escollides pels becaris de la 6a convocatòria d’aquest programa de Beques, que compta amb una dotació de 2,44 milions d’euros, destaquen les d’Enginyeria, Biologia, Arquitectura, Comunicació i Economia.

Les universitats que rebran major nombre d’estudiants són la UB, la Universitat Politècnica de Madrid, la UPC, la Universitat Autònoma de Madrid, la UPF, la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat de Navarra, la Universitat Pontifícia Comillas i la UAB.

Respecte els centres de procedència dels estudiants, encapçalen la llista la Universitat de València, la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat del País Basc, la Universitat Politènica de València i la UB. Des del començament del programa, “La Caixa” ha permès cursar estudis de postgrau en universitats espanyoles a 624 universitaris. El cost mitjà per beca ascendeix en aquest programa a 29.850 euros.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació