Enric I. Canela

Bona iniciativa de Lilly per estimular la recerca química l’any de la química. Bé per a aquestes empreses compromeses.

Llegeixo que el comitè europeu per a les Relacions Acadèmiques de Lilly (EUACC) ha obert la convocatòria de la IX edició dels Premis de Recerca per a estudiants de doctorat en les àrees de Química Orgànica, Farmacèutica i Analítica.

L’objectiu d’aquests guardons és promoure i promocionar la tasca investigadora dels estudiants de doctorat en àrees fonamentals i bàsiques de la investigació, així com reforçar els vincles de la indústria amb el món acadèmic.

Els tres premiats rebran 1.500 euros en recompensa per la seva tasca investigadora i, de la resta de candidatures rebudes, es seleccionaran set pòsters que s’exposaran durant l’acte de lliurament dels premis.

Els participants podran presentar les seves candidatures fins al pròxim 15 de juliol.

Podeu llegir les bases aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació