Enric I. Canela

Llegeixo que el Consell d’Administració del CDTI ha aprovat 144 iniciatives de R+D empresarial i ajuts Neotec que suposaran la creació de 192 llocs de treball.

D’aquestes 144 noves iniciatives d’R+D, 60 seran cofinançades amb el Fons Tecnològic i tres són ajudes Neotec, amb uns compromisos de finançament públic per valor de 91.340.000 d’euros. Aquests projectes i ajudes mobilitzaran una inversió total que puja a 121.660.000 d’euros, segons informa el Ministeri de Ciència i Innovació.

Aquests projectes han estat promoguts per 140 empreses, de les quals, el 61% de les mateixes són Pimes.

Dels projectes aprovats, 88 són projectes individuals d’R+D, 53 són operacions individuals resultants de 14 projectes de R+D en consorci i tres són ajudes per a la creació i consolidació de noves empreses de base tecnològica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació