Enric I. Canela

Llegeixo que està en marxa el Primer Certamen de Microrelats Científics Feelsynapsis 5′-3 ‘ que està organitzat per la Xarxa Social per a la divulgació científica Feelsynapsis (web on podeu trobar les bases) i està patrocinat per Werfen Group-Izasa.

L’objecte d’aquest certamen es centra en descobrir el talent literari, despertar la creativitat i fomentar la divulgació científica de totes aquelles persones interessades en les ciències, tecnologia, innovació, art i cultura.

La temàtica de les obres estarà vinculada a l’àmbit de les Ciències Socials o Humanitats (Història, Dret, Economia, Psicologia, Antropologia, Polítiques, Filosofia, etc.), Ciències Experimentals (Astronomia, Biologia, Física, Química, Geologia, etc.) Recerca, Innovació i Tecnologia.

Benvinguda aquesta iniciativa que pot ajudar una mica més a promoure l’interès per la ciència.

2 respostes a “Un nou certamen de relats científics”

  1. a 29 maig 2011 a les 7:58 Montserrat Tudela

    Benvinguda la inicitativa que pot promoure l’interès per la ciència… i la cultura !

  2. a 29 maig 2011 a les 10:43 Enric I. Canela

    De tant en tant en poso. Són llargs de fer perquè cal buscar bastant per donar referències certes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació