Enric I. Canela

Entre les males notícies sempre destaca alguna de bona. Llegeixo la Convocatòria d’Ajuts Universitaris 2011-2012 de l’Obra Social de CatalunyaCaixa. Diu que l’Obra Social de CatalunyaCaixa, mitjançant la seva Fundació Caixa Catalunya, Tarragona i Manresa, ha presentat la convocatòria d’Ajuts Universitaris 2011-2012, que té l’objectiu de fomentar l’esforç i l’excel·lència acadèmica. Mitjançant aquest programa, CatalunyaCaixa ajuda els estudiants que inicien els seus estudis universitaris, premiant-ne el rendiment acadèmic, per donar suport als seus projectes de formació.

Per a l’adjudicació dels ajuts es tindrà en compte, únicament, el rendiment acadèmic dels sol·licitants, considerant la seva nota de la fase general de les proves d’accés a la universitat. La presentació de sol·licituds es pot realitzar a qualsevol oficina de CatalunyaCaixa des del 15 de juliol fins al 31 d’octubre de 2011. La resolució de la convocatòria es farà pública abans del 31 de desembre de 2011.

Podeu consultar les bases dels Ajuts Universitaris 2011-2012 a l’Obra Social de Catalunya Caixa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació