Enric I. Canela

Volia escriure sobre el projecte de pressupost de la Generalitat presentat avui per Andreu Mas-Colell. No ho faré perquè he llegit un document que estaria en la línia del que m’hauria agradat escriure, però que no hagués sabut fer. És de lectura imprescindible per saber on som. Salvador Garcia-Ruiz té una extraordinària habilitat per explicar aquestes coses de forma ben entenedora. Llegiu, doncs, Notes del pressupost 2011 de la Generalitat al bloc Llibertat. Només afegeixo que a la Presentació dels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2011 parla mínimament de les universitats a la pàgina 50 i a la pàgina 62 de R + D + i, societat de la informació i telecomunicacions.

Si voleu llegir el projecte sencer aneu aquí.

Està clar que ens volen dur a la catàstrofe.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació