Enric I. Canela

Llegeixo que un grup d’universitaris han iniciat aquest vespre una tancada a la biblioteca Geografia i Història i de Filosofia de lla UB, al Raval. Els estudiants protesten contra les retallades a la universitat pública i contra el tancament de biblioteques a l’estiu.

Una quarantena d’estudiants de les facultats de Geografia i Història i de Filosofia de la UB s’han tancat a les nou de vespre a la biblioteca del centre per passar-hi la nit. Els concentrats hi faran una “vaga a la japonesa” i s’hi quedaran fins a dos quarts de set del matí, quan arribin els serveis de neteja, ha explicat Albert Garcia, membre de l’Assemblea de les Facultats del Raval.

Amb aquesta acció, negociada amb el personal de la biblioteca, volen protestar contra les retallades a la universitat pública, la desaparició de la segona convocatòria d’exàmens al mes de setembre, l’empobriment de les condicions laborals dels professors associats i el tancament de biblioteques a l’agost.

Bé, mentre mantinguin l’ordre no deixa de ser un toc a una situació complicada. La UB no té diners per mantenir les biblioteques obertes, de fet es tanca tot a l’agost. Empobriment de les condicions dels associats? No, vénen per llei, el problema és que alguns perdran el lloc.

Una resposta a “Estudiants universitaris a dormir a la biblioteca”

  1. […] escrivia Estudiants universitaris a dormir a la biblioteca per protestar contra les retallades a la universitat pública i contra el tancament de biblioteques […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació