BioEmprenedorXXI és un programa de suport a la creació d’empreses dins l’àmbit de les ciències de la vida en el seu sentit més ampli: biotecnologia, biomedicina, medi ambient i sector agroalimentari. Aquesta iniciativa és promoguda per diversos agents amb un paper rellevant al sector, “la Caixa”, Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i La Cambra de Comerç de Barcelona.

És la quarta edició i s’adreça a titulats universitaris, investigadors, professors, doctorands i emprenedors que tinguin una idea de negoci o empresa en fase inicial i vulguin explorar la seva capacitat emprenedora pera crear i posar en marxa una activitat empresarial pròpia, bé com a spin-off de la seva institució o de forma independent.

L’amic Alfons Nonell escriu que la seva empresa Mind the Byte ha estat seleccionada per participar a l’edició d’enguany.

Després d’una selecció prèvia, els vint participants escollits, entre ells Mind the Byte, gaudeixen d’uns mesos de formació mentoratge per tal de madurar i preparar la idea de negoci. Es cobreixen diferents àmbits com ara el màrqueting, la planificació, les formes jurídiques i el finançament. Cada participant té assignat un tutor personal i, a més a més de la formació com a tal, s’assisteix a conferències i dinars en xarxa, fòrums d’inversió i es visiten empreses i centres de recerca.

El premi és molt i molt temptador però, el sol fet de poder participar al programa és ja de per si, un premi.

Una resposta a “A punt BioEmprenedorXXI 4a edició”

  1. […] He parlat algun cop d’Alfons Nonell i la seva empresa Mind the Byte (la darrera a A punt BioEmprenedorXXI 4a edició). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació