Enric I. Canela

Ara aquest logo ja no valdrà. En els Acords de Govern llegeixo que el Govern ha aprovat avui la modificació i el text refós dels estatuts del Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA), que passa a denominar-se Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya. El Consell de Govern del CESCA havia aprovat prèviament els canvis en els estatuts i ara, per a una major seguretat jurídica, el Govern ha acordat aprovar-ne el text refós. Ho podeu llegir a l’enllaç.

De fet es tracta d’una modificació que fa potser més d’un any que està mig feta i ara ha culminat.

Una resposta a “Els nous estatuts del CESCA”

  1. […] juny del 2011 escrivia Els nous estatuts del CESCA. Ja feia mes d’una any que s’havia pres l’acord. CESCA vol dir des […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació