Enric I. Canela

Avui ha tingut lloc la primera reunió de la Comissió de Responsabilitat Social de la UB. Durant la trobada s’ha constituït formalment la Comissió que es va crear el març passat i que presideix el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez. S’han presentat, així mateix, les tasques que s’han dut a terme fins ara i un primer esborrany de la Memòria de responsabilitat social de la UB per a l’any 2011, entre altres temes.

En el decurs de la reunió, s’han exposat els resultats de la tasca de diagnosi que ha dut a terme la Comissió, que ha mantingut reunions amb responsables de diferents àrees de la Universitat. En aquesta línia, s’han debatut les diferents propostes i els compromisos que han aportat diferents unitats de la UB.

La creació d’una comissió de responsabilitat social a la UB s’inscriu en la línia de considerar la sostenibilitat com un element rellevant del Pla director de la Universitat. En aquest context, la sostenibilitat implica que la major part de les activitats que es facin a la UB siguin respectuoses amb el medi ambient, socialment justes, econòmicament viables i que s’orientin cap a la millora continuada amb vista a respectar les futures generacions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació