Aniversari amb èxit


Enric I. Canela

Podem llegir que el Parc Científic i Tecnològic de Girona, que compleix quatre anys, es desenvolupa amb èxit. Té ja el 70% dels edificis ocupats per empreses, grups de recerca i fundacions. Fins ara, als terrenys de la Creueta s’hi han invertit 65 MEUR, que han servit per desenvolupar edificis com el Jaume Casademont, el Narcís Monturiol o l’H2O -seu de l’ICRA. El director general del parc, Xavier Condom, explica que més de 1.300 persones hi treballen cada dia, i més de 10.000 passen anualment per algun dels edificis per assistir a reunions, conferències o actes. Condom destaca “la bona salut” del parc, però també admet que hi ha reptes. Entre aquests, donar ús a l’edifici que havia de ser la segona pota de l’IRTA de Monells i que s’ha quedat buit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació