Enric I. Canela

Fa quatre anys va nàixer com a ‘spin off’ del Parc Científic de la UB l’empresa biotecnològica Intelligent Pharma. Avui té clients de moltes empreses farmacèutiques de l’Estat i d’institucions públiques de recerca i altres empreses biotecnològiques a Europa, Estats Units i Mèxic.

Ara ha obert al clúster Biopark, a Hertfordshire, al nord de Londres, la seva segona filial europea després de la inaugurada el passat any a Heidelberg.

2 respostes a “Intelligent Pharma s’expandeix”

  1. a 18 juny 2011 a les 9:28 CompChem

    Enhorabona! Ens calen més empreses com Intelligent Pharma, que no sols fan la feina molt ben feta, sinó que a més, reflexen el gran potencial que tenim a Catalunya (Barcelona, Girona i Tarragona) en química computacional.

  2. a 18 juny 2011 a les 10:59 Enric I. Canela

    CompChem,
    Tenim un gran capital humà en aquest camp. Si trobéssim la forma d’ajudar-los a tirar endavant…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació