Enric I. Canela

Llegeixo que la UVic ha constituït un Consell Assessor format per divuit personalitats de diferents àmbits de la societat civil. Segons ha explicat el rector, Jordi Montaña, el consell millorarà la gestió de la universitat, millorarà l’excel·lència i la qualitat dels estudis i arrelarà el centre a la societat, tot plegat amb l’objectiu de fer de la UVic un ens més útil pels ciutadans. Durant la presentació aquest dijous, Montaña ha qualificat el consell de polièdric ja que hi són representats molts camps de la societat.

El Consell, que es reunirà dues vegades l’any, està format per Ricard Torrents, en qualitat de president, i els vocals Josep M. Anzizu, Pilar Benejam, Salvador Cardús, Muriel Casals, Alícia Casals, Joan Contijoch, Daniel Giralt-Miracle, Pere Girbau, Anton Granero, Johannes Kabatek, Ramon Pinyol, Jaume Porta, Josep Pujadas, Emili Teixidor, Josep M. Terricabras, Joaquim Triadú, Eduard Vallory i Miquel Vilardell.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació