Premis Recerca Jove 2011


Enric I. Canela

Benvinguts els premis Recerca Jove, nous premis CIRIT, per fomentar l’esperit científic del jovent (PRJ 2011).

L’objecte és atorgar premis amb l’objectiu de premiar l’esforç d’alumnes d’ensenyament secundari obligatori i postobligatori que, sota la tutela del professorat, duguin a terme un treball de recerca realitzat en llengua catalana que els permeti aplicar els coneixements propis del seu curs al desenvolupament i la interpretació de projectes de recerca. Així mateix, es premia l’esforç dels centres d’ensenyament secundari en el foment de la participació dels tutors i tutores i alumnes en aquesta convocatòria.

Amb l’objectiu de fomentar l’interès per la recerca en relació amb les dones i les seves aportacions a la societat, el premi Reginó reconeixerà el millor treball de recerca en aquest àmbit i el centre d’ensenyament secundari que hagi destacat per haver impulsat l’interès en aquesta temàtica

El termini de presentació de sol·licituds per a tots els cursos restarà obert des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC fins al 28/06/2011 inclòs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació