Enric I. Canela

El Govern ha oficialitzat avui el seu suport institucional a la candidatura de Barcelona per convertir-se en la Mobile World Capital entre 2013 i 2017. El Consell Executiu ha aprovat avui la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Govern de la Generalitat, a través del Departament d’Empresa i Ocupació, el Govern espanyol, a través del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, i l’Ajuntament de Barcelona, pel qual les tres administracions es comprometen a donar suport conjunt a la candidatura de Barcelona. Es calcula que la designació generaria un impacte anual de 375 milions d’euros.

És una bona notícia que el Govern aposti decididament per aquest esdeveniment Mobile World Congress (MWC) que indubtablement pot contribuir a millorar l’àmbit de les enginyeries. Esperem que la candidatura de Barcelona s’imposi a les tres rivals Paris, Milan i Munich.

2 respostes a “Barcelona lluitarà pel Mobile World Congress”

  1. a 14 juny 2011 a les 9:43 Rosa Nuria

    Hola Enric Com estas fa temps que se poc de tu la veritat es que tampoc entro massa als blogs com pot veure amb la sanitat en tenim com deia la meva padrina “un bull” no se si ens en sortirem. Suposo que continues rebent tots els temes d’universitat i recerca si no es així avisa Una abraçada

  2. a 14 juny 2011 a les 9:47 Enric I. Canela

    Hola Núria,
    Jo bé, més feina de la que vull. Ja veig que la cosa està ben embolicada.
    Ho rebo tot, moltes gràcies. I et cito al bloc de tant en tant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació