Enric I. Canela

Felicitats a la UdG pel seu ràpid comunicat

Declaració de la UdG davant dels fets ocorreguts avui a la seu del Parlament de Catalunya: sobre la voluntat del Poble de Catalunya, la legítima representativitat dels parlamentaris, la feina legislativa i el respecte profund per les institucions del país i per la convivència pacífica.

Davant dels fets ocorreguts avui a la seu del Parlament de Catalunya, la Universitat de Girona declara:

– que la voluntat del poble de Catalunya i la seva sobirania resideixen en el Parlament de Catalunya

– que no es pot permetre que la legítima representativitat dels parlamentaris sigui posada en dubte i menys de forma violenta

– que cal advocar perquè la feina legislativa es pugui dur a terme en plena normalitat democràtica

– que, més enllà de les reivindicacions socials que puguin ser enraonades i legítimes, cal exigir un respecte profund per les institucions del país i per la convivència pacífica.

Girona, 15 de juny de 2011.

2 respostes a “Posicionament de la UdG davant els fets ocorreguts avui a la seu del Parlament de Catalunya”

 1. a 18 juny 2011 a les 8:30 Anònima

  Senyor Enric Canela,
  tinc un gran respecte per la seva persona i segueixo sovint el seu bloc. Igual que vostè i la UdG rebutjo tot tipus de violència i de falta de respecte, encara que em sobra, en gran manera, tot aquest “profund respecte envers les nostres institucions”… les mateixes que recolzen els bancs, fan retallades de sanitat i educació però inverteixen una barbaritat en guerres, que permeten que en Millet campi per on vulgui… No sé, és que crec que les persones relacionades amb l’educació haurien de ser els que estiguessin més contents de què el jovent, per fi, s’hagi mogut per alguna cosa, vulgui lluitar per alguna cosa… Segur que fan coses malament, però ni de bon tros els representen les accions incíviques que tant denuncieu i que els indignats mateixos denuncien…Durant dècades hem tingut un jovent del benestar (irònicament, fills dels “hippies” i progres del 68) que han estat una colla de malcriats, burgesots i egoistes que només pensen en ells mateixos i que no s’han mobilitzat per res que no fós el futbol, hauríeu d’estar contents de que això pugui canviar, i si s’equivoquen, guieu-los! doneu-lis consell! però no us els carregueu d’aquesta manera; sembleu els polítics a qui els fa por que la gent pensi… No ho entenc, ho trobo molt trist.

 2. a 18 juny 2011 a les 10:58 Enric I. Canela

  Moltes gràcies Anònima,
  Jo tampoc comparteixo aquestes coses. Entenc les retallades perquè els diners no hi són i no es pot retallar d’enlloc més. La universitat està rebent un bon cop i em sap molt de greu. És el fruit d’estirar més el braç que la màniga massa temps. Mai no es pot endeutar la gent per pagar despesa corrent. Ara paguem les conseqüències. Massa temps d’espoli.
  Jo no tinc res contra el jovent (molts d’aquests no són jovent, ja són granadets, algun de la meva edat o més gran) que es mobilitza. Si contra el que no respecta als altres. No tinc respecte amb els infiltrats que han utilitzat el moviment.
  Justament el meu darrer article del Bloc 10Mil:
  http://www.deumil.cat/bloc/2011/06/18/canela/el-diputat-que-em-representa/
  parla d’això.
  Em sembla que no estem tan lluny.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació